Lar dig hur du blir gravid snabbare

  • Tips for att fa vanta snabbare
  • Hur man vantar en baby snabbare
  • Hur man blir gravid mycket snabbare
  • Lar dig hur du blir forvantad snabbare
  • Satt att fa barnet snabbare
  • Forvantar sig snabbare
  • Hur man vantar sig snabbare
  • Tips for att fa vanta en baby snabbare

Personlig erfarenhet av artificiell insemination

Jag uttrycker min personliga kunskap om konstgjord insemination i drommar att andra damer som overvager metoden kan dra nytta av formagan att hora min berattelse. Jag skulle vilja utveckla en varldsassistent gemenskap. En plats som trivs som en grupp och ger oss all information och radgivning, och annu viktigare mojligheten att avsloja vara gemensamma moten. Kom ihag att forvarva formagan att skicka in med forumet eller skicka din berattelse nedan for att vi ska kunna bygga ett fantastiskt hjalpnatverk.

Min berattelse

Jag heter Marlene och jag ar en 40-arig lesbisk. Mypartner och Carol, och jag ar redan inom ett karleksfullt engagerat romantiskt forhallande i sex ar. Vi har ett barn i nio ar som har skapats av Carol under ett tidigare forhallande och har funnits overvaga att ha ett extra barn i mer an tva ar. Inkop av ett helt nytt hus, yrkesproblem och bara liv i allmanhet upprattholl mig fran att generera den sista beslutet att fa en nyfodd. Det var inte forran nyligen vi bestamde oss for att ga efter det, men det var for lange sedan beslutat att jag skulle vara den som skulle bli gravid. Jag vackte sa smaningom en viss morgon och sag att jag var 40-5 olika och min biologiska tid klocka var vasentligt tickande. Savitt jag befann mig angslig var det nu eller aldrig.

Sa, pa mitt typiska satt borjade jag lasa allt jag kunde hitta pa artificiell insemination. Under min forskning kom jag over informationen som erbjods for lesbiska tjejer som tankte pa syntetisk insemination var fragmenterad, dalig och otillracklig ett personligt ljud. Som ett resultat bestamde jag mig for att bygga denna webbplats i hopp om att jag kan ge andra svar pa samma fragor som jag fragade. Mitt mote ar detaljerat nedan steg for steg.

Valja en Sperm Donor

Forsta lakare Besok

HSG-hysterosalpingografi

Jag skulle vilja publicera andra berattelser bortsett fran min pa denna webbplats. Du ska skicka in dina personliga moten. Skriv din berattelse sa att andra kan hjalpa till med det. Den information du valjer att erbjuda ar helt upp till dig. Jag har verkligen mojlighet att andra berattelserna for ratt meningsstruktur samt passa in i designen pa din webbplats. Jag kanske inte kan publicera varje enskild saga och kommer ofta att gora en insats for att valja de som representerar en rad olika amnen och erfarenheter. Hoppas att lyssna pa damer varlden over.

Translate »